Meny

Vi som jobbar här

bild5

Kristina Engholm-Norstedt
Tandläkare

Kristina har sina rötter i Östergötland och personliga intressen är sång och musik, resor, spelar golf hellre än bra, men är desto bättre på matlagning.

bild6

Gunilla Lindskog-Camber
Tandläkare

Gunilla har sina rötter i Jämtland och personliga intressen är skidåkning (har synts i Vasaloppsspåret de senaste åren), golf, resor och heminredning.

bild1

Els-Marie Cernerud-Karlsson
Tandsköterska

Els-Marie har sina rötter i Södertälje, hon är klinikens allt-i -allo med koll på det mesta. En sportig fd tävlingskanotist som numera ägnar sig åt joggning och yoga.

bild2

Marie Tammerlöv
Tandsköterska

Marie är en fartig Stockholmstjej som älskar Gotland, matlagning och Ljungdahlsfjällen. Marie sprider glädje och trivsel på kliniken och har alltid ett glatt leende att bjuda på.

bild3

Behnoosh Saffari
Tandhygienist

Bea har sina rötter i Iran men har levt större delen av sitt liv i Sverige. Hon är en positiv person som gillar att resa och umgås med familjen. 

cherin small

Cherin Khodr
Tandhygienist

Cherin är en av våra senare tillskott på kliniken. Talar ofta väldigt varmt om Libanon i vilket hon har sina rötter. Som många andra gillar hon att resa och upptäcka nya spännande platser.

bild7

Inger Hedström
Receptionist

Inger är receptionist ut i fingerspetsarna. Lär sig er patienters namn och personnummer på nolltid. Hennes ljuva stämma och sätt gör att du alltid känner dig välkommen.

Kontakta oss för att boka en tid

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Psst..

SF Bio

Första gången du gör en tandläkarundersökning hos oss får du en biobiljett!

 

Medlem av

Samarbetar med

 

frontlinedental